Az üzleti folyamatokat automatizáljuk

Informatikai megoldások vállalkozásoknak

Automatikusan

A beépített automatizmusokkal nem csak idő és költség spórolható, de közvetetten a bevételek is növelhetők

Testreszabhatóan

Támogatjuk a flottakezelőket az egyedi igények megvalósításában

Teljeskörűen

A munkafolyamatokat teljesen lefedjük, így nincs szükség további kiegészítő rendszerek és táblázatok használatára

21. századi vállalkozóknak a digitalizáció nem csak kihívás,
hanem
lehetőség is.

21. századi vállalkozóknak a digitalizáció nem csak kihívás, hanem lehetőség is.

Az F1 flottamenedzsment szoftver lefedi a flottakezelő cég flottakezeléshez kapcsolódó teljes üzleti (front office) folyamatait. Az ajánlatadás, a szerződéskötés, a finanszírozási és flottakezelési szolgáltatások kezelése és a számlázás is egy programból történik.

Az F1 bevezetése esetén semmilyen más szoftverre, még Excelre sincs szükség az üzleti folyamatok teljes körű kezeléséhez.

A P1 számviteli és pénzügyi rendszerrel a flottakezelők back office folyamatait segítjük, az alapműveletektől egészen a beszámolók készítéséig.

Az F1 – P1 rendszereket úgy fejlesztettük, hogy együttes bevezetésük a teljes (front office és back office) üzleti folyamatot lefedje. A flottakezelőknek fejlesztett szoftvereket egymáshoz illesztettük, így azok hatékonyan tudják kezelni a rendszereken átívelő munkafolyamatokat is.

Valósítson meg Ön is egy papírmentes irodát és takarítson meg jelentős költséget!

A D1 a papír alapon beérkező vagy keletkező dokumentumokat olyan elektronikusan hitelesített formában képes tárolni, amely jogi értelemben is szükségtelenné teszi a dokumentum papíros formájának megőrzését, ezáltal kiváltja a teljes irattározási folyamatot.

Kérjen személyes bemutatót

Küldje el nekünk adatait és kollégánk 2 munkanapon belül a megadott elérhetőségek valamelyikén felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az első beszélgetés során kerül sor a személyes bemutató időpontjának egyeztetésére.

A személyes bemutató nem csak arra szolgál, hogy részletes betekintést nyerjen rendszereink működésébe, de megkeressük azokat a lehetőségeket is, amelyekkel az Ön cége a leghatékonyabban működhet.

A CallTec Consulting Kft. 2003 óta foglalkozik adatbáziskezelésre épülő alkalmazásfejlesztéssel, és 13 éves tapasztalattal rendelkezik a flottamenedzsment szoftverek fejlesztése terén.

Cégünket a Bisnode AAA minősítéssel díjazta, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik. A tripla A minősítés jelzi, hogy az ilyen kategóriába sorolt cégekkel való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Miért bízhat bennünk?

A CallTec ügyfélköre főként a flottakezelő cégekre és pénzügyi vállalkozásokra épül.

A legfontosabb megrendelőink között olyan cégek szerepelnek, mint a MOL Fleet Solution Kft., M1 Flotta, NEXT AUTO Kft., MKB Euroleasing, Lignum 68 GmbH, vagy a CE Rent Zrt.

Sajtómegjelenések

“Olcsóbb és hatékonyabb is lehet a flottakezelés”

“How to Save Money With a Fleet
Management Software”

“A flottakezelőknek is fel kell készülni a jövő autóira”

Ne maradj le a legújabb fejlesztésekről, hírekről