RÓLUNK

A CallTec Consulting Kft. 2003 óta foglalkozik adatbázis-kezelésre épülő alkalmazásfejlesztéssel, és 12 éves tapasztalattal rendelkezik a flottamenedzsment szoftverek fejlesztése terén.


Kiemelt tevékenységeink

  • alkalmazásfejlesztés és -üzemeltetés (Java EE, Java SE)
  • P1 számviteli és pénzügyi rendszer fejlesztése, bevezetése, üzemeltetése
  • adattárházak kialakítása, üzemeltetése
  • adatmigráció
  • Oracle hangolás
  • Oracle szaktanácsadás és általános támogatás
  • Java SE fejlesztési keretrendszer (ADF) fejlesztése és értékesítése

Nemzetközi tapasztalat

A magyar mellett a bolgár piacon is tevékenykedünk flottakezelő rendszerünkkel. Rövid távú célunk további kelet-közép-európai piacokra történő belépés.

Minőség

Alkalmazásainkat a legkorszerűbb IT technológiákra építjük. Az adatbázisok megvalósításánál az Oracle termékeire, technológiájára és szakmai hátterére támaszkodunk. A CallTec Consulting Kft. 2005 óta Oracle Partner.
Projektjeinkben magas szinten motivált, elkötelezett, felsőfokú végzettségű, jelentős szakmai múlttal, nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező kollégáinkra építünk.
A CallTec rendelkezik Oracle Certified Professional minősítésű Oracle szakértővel.

 

Innováció

A felhasználás jellegétől függően – az integráltság megőrzése mellett – webes és mobil felhasználói felületet is biztosítunk.
Alkalmazásaink a fentiek révén egyszerre nyújtanak gazdag funkcionalitással rendelkező, felhasználóbarát, igény esetén többnyelvű kezelői felületet, robusztus, üzembiztos, nagy adatmennyiségek kezelésére is alkalmas adatbázist, valamint könnyen üzemeltethető, gyakorlatilag platformfüggetlen informatikai rendszert.
Valamennyi alkalmazásunkat az éles üzem megkezdése óta folyamatosan üzemeltetjük, igény szerint továbbfejlesztjük, a használatukhoz támogatást nyújtunk.
Alkalmazásaink jelentős része többnyelvű, 2013 óta éles üzemben is működnek idegen nyelvű rendszereink.


Elismerés

A Bisnode cégünket AAA minősítéssel díjazta, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik. A tripla A minősítés jelzi, hogy az ilyen kategóriába sorolt cégekkel való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.
Rendszeresen szerepelünk szakmai konferenciákon és a szaksajtóban, Cseresnyés Gábor ügyvezető pedig a 2017. augusztusi Forbes magazinban beszélt a cég múltjáról és jövőjéről.