P1
Flottamenedzsment rendszer

9 megdönthetetlen érvünk van, ami miatt a flottakezelőknek érdemes az adminisztrációval kapcsolatos munkához megfelelő termékeket hívni segítségül

Egyszerűsítés

200-300 gépjármű felett az egyszerű (pl. Excel alapú) nyilvántartások alapján történő munkavégzés nehézkessé válik.

Nincs hibázási lehetőség

Minden feladat pontosan, időben elvégzésre kerül, így a flottakezelő partnerei is mindig elégedettek lesznek.

Bevételek a maximumon

A flottakezelők jelentős bevételtől eshetnek el, ha nem számláznak ki mindent, amit kiszámlázhatnának. 

Hatékony vezetői kontroll

Ahhoz, hogy a vezető megfelelő döntéseket hozzon, pontosan tisztában kell lennie a cége működésével. 

Speciális igények

A nagyobb flottakezelőknél jellemző, hogy partnereik olyan egyedi elvárásokat fogalmaznak meg, amelyeket csak komoly informatikai háttérrel lehet teljesíteni. 

Korszerű megoldások

A flottakezelés területén is megjelennek az új, korszerű funkciók iránti igények (pl. e-számla kezelés, NAV Online Számla Interfész, dokumentumgenerálás) 

Humán erőforrás optimalizálás

Egy komplex, mindent lefedő, automatizmusokkal telepakolt rendszer hatékony támogatója a rendelkezésre álló humán erőforrás optimális felhasználásának.

Biztonságos adatkezelés

A flottakezelők esetében nagyon fontos, hogy minden munkatárs csak a számára kijelölt feladatokat végezhesse el (jogosultságkezelés), megfelelő adatokhoz férjen hozzá.

Naprakész kontrolling adatok

A jó minőségű és azonnal hozzáférhető kontrolling adatok segítik a piaci folyamatokra, változásokra, trendekre való gyors reagálást.

F1 - P1 rendszer bevezetésének előnyei a flottakezelők számára

Az F1 rendszer a flottakezelők front-office folyamataiban, míg a P1 rendszer a back office folyamatokban nyújtanak teljes körű támogatást. A két rendszer önállóan is hatalmas segítséget jelent a vállalkozások számára, de a maximumot akkor hozhatjuk ki belőlük, ha együtt kerülnek bevezetésre.

A rendszerek magas szintű automatizáltságával nem csak a humán erőforrás igény optimalizálható, de jelentősen lecsökkenthetőek a hibázási lehetőségek is.

Miben könnyítik meg az F1 – P1 automatizmusok a flottakezelők munkáját?

A hatékonyság növelése nem csak azt jelentheti, hogy csökkentjük az egy-egy feladatra szánt időt, de azt is, hogy egy helyzetből kihozzuk a cégünk számára a maximumot.

A korszerűség a rendszerek tekintetében azt jelenti, hogy alkalmazkodunk a digitális világ változásaihoz és együtt fejlődünk a környezetünkkel.

A megfelelő időben és minőségben rendelkezésünkre álló információk megalapozzák azokat az üzleti döntéseket, amelyekkel cégünk sikerre vihető

Kérjen személyes bemutatót

Küldje el nekünk adatait és kollégánk 2 munkanapon belül a megadott elérhetőségek valamelyikén felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az első beszélgetés során kerül sor a személyes bemutató időpontjának egyeztetésére.

A személyes bemutató nem csak arra szolgál, hogy részletes betekintést nyerjen rendszereink működésébe, de megkeressük azokat a lehetőségeket is, amelyekkel az Ön cége a leghatékonyabban működhet.