D1
Dokumentumkezelő rendszer

A papírmentes iroda könnyedén megvalósítható egy hatékony, integrálható dokumentumkezelővel. Feleljen meg Ön is a GDPR előírásainak úgy, hogy mellette a vállalkozás folyamatai is hatékonnyá és jól szervezetté válnak. A szervezetek nagy része a folyamatait már informatikai rendszerekkel támogatja. A megfelelő dokumentumkezelés a sikeres, átlátható működések ALAPJÁT képezi. A D1 hatékony segítséget nyújt a szervezet dokumentumainak biztonságos, egységes, központosított, nagy megbízhatóságú, gyors elérésű, kereshető kezeléséhez.

Megfelel a GDPR előírásainak

A D1 rendszer csak olyan adatokat tárol, amelyek  egyértelműen szükségesek, így teljesül a célhoz kötöttség elve.

Biztosítja a dokumentumok sértetlenségének elvét

Garantált, hogy a dokumentumok mindenkori állapota megegyezik a rendszerbe feltöltött állapottal.

Könnyen integrálható

A D1 rendszer megfelelő interfészt biztosít a kapcsolódó összes rendszer számára, így komplex megoldást nyújt

A D1 dokumentumkezelő bevezetésének előnyei a vállalkozások számára

A D1 dokumentumkezelő segítségével a vállalkozás összes dokumentuma a hatályos jogszabályoknak megfelelően, hitelesen tárolható az online térben, így nincs szükség a dokumentumok további, papír alapú megőrzésére. Ezzel nem csak jelentős mennyiségű helyet takarít meg a vállalkozás, de a dokumentumok kereshetősége és biztonságos tárolása is megvalósul. 

A D1 dokumentumkezelő alaprendszere, a D1 Standard már önmagában hatékonyan támogatja a vállalkozások dokumentumkezeléssek kapcsolatos folyamatait. 

A D1 rendszer az OCR csomag esetében lehetőséget biztosít arra, hogy a dokumentum képét értelmezve a karakterfelismerés révén kereshető szöveges tartalmat lehessen előállítani.

A dokumentumok teljes és részleges titkosítása is megoldott az ASP Pack-el. A titkosított tárolás lehetővé teszi a Szervezet számára, hogy az informatikai biztonság bizalmasságra vonatkozó elvárásait emelt szinten teljesítse, mivel ebben az esetben a tárolt dokumentumokhoz való hozzáférés valamennyi tároló teljes tartalmának megszerzése esetén sem lehetséges.

A D1 dokumentumkezelő több platformról is automatikusan letölti és a rendszerbe emeli a vállalkozás számára fontos dokumentumokat.

Kérjen személyes bemutatót

Küldje el nekünk adatait és kollégánk 2 munkanapon belül a megadott elérhetőségek valamelyikén felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az első beszélgetés során kerül sor a személyes bemutató időpontjának egyeztetésére.

A személyes bemutató nem csak arra szolgál, hogy részletesen betekintést nyerhet rendszerink működésébe, de megkeressük azokat a lehetőségeket, ahogy az Ön cégében ezek a rendszerek hatékonyan működnek majd.